Deze schitterende 8-daagse (vlieg)reis vertrekt dinsdag 6 oktober, retour op dinsdag 13 oktober 2020.

8-Daagse reis Marbella met verblijf in het fijne PYR Hotel Marbella.

Tevens wordt dan van 6 t/m 13 oktober 2020, de Vier-Daagse van Marbella gehouden.

 

Evenals als in 2019 doen we dit jaar ook weer mee aan de Vierdaagse van Marbella in Spanje.

Het is een 8-daagse reis met als vertrekdatum 6 oktober 2020 en terugkomst op 13 oktober 2020.

In deze periode wordt ook de Vierdaagse gehouden en wel van 8 t/m 11 oktober.

De afgelopen jaren hebben we in samenwerking met touroperator OAD deze reis voor u mogen organiseren en ook dit jaar doen we dat ook weer en ook onder auspiciën van de KWBN.

Evenals voorheen hebben we weer een aantal kamers in optie kunnen verkrijgen in het mooie en uitstekende hotel PYR in Marbella/Puerto Banus. Op basis van halfpension verblijft u 7 nachten in een zeer ruime 2-persoonskamer voorzien van bad/douche en toilet. De kamers zijn tevens voorzien van een tv, zitje, kitchenette, koelkast en balkon. Het hotel beschikt over twee zwembaden, buitenbar, restaurant en binnenbar.

Tevens in de prijs begrepen: vlucht Amsterdam-Malaga v.v., transfer vanaf luchthaven naar uw hotel v.v., max. 10 kg. handbagage en 15 kg. ruimbagage per persoon. Ook inbegrepen de lucht- havenbelastingen en begeleiding Travel Specials / OAD.

Hotel PYR Marbella ligt in het mooie Puerto Banus met zijn prachtige jachthaven, boulevard en stranden. De bushalte naar Marbella stopt bijna voor het hotel en brengt u tot op een paar minuten van de startplaats van de 4-Daagse.

Niet inclusief: niet genoemde maaltijden en drankjes, reis- en/of annuleringsverzekering, uitgaven van persoonlijke aard zoals drankjes, fooien etc.

Startbewijs 4-Days Walking Marbella (zie www.marbella4dayswalking.com).  U kunt eventueel ook nog tegen een vergoeding ter plaatse inschrijven. Bent u lid van de KWBN dan dient u bij boeking van de reis uw lidmaatschapnummer van de KWBN op te geven.

De kosten voor het Calamiteitenfonds bedragen € 2,50 per boeking.

De reissom voor deze mooie 8-daagse reis bedraagt € 659,00 (evenals in 2019) en de toeslag voor een 1-persoonskamer is € 170,00.

Er is uitgegaan van de thans geldende wisselkoersen en de van toepassing zijnde heffingen (tolgelden, luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen etc.)

Wilt u meer ruimbagage meenemen dan dient u dit zelf online voor zowel de heen- als terugvlucht bij te boeken. Kijk op www.selfservice.transavia.com voor meer informatie en het bijboeken van uw bagage.

Wij kunnen ons voorstellen nadat u bovenstaande informatie heeft gelezen u deze reis z.s.m. wilt boeken. Wacht echter niet te lang want we hebben maar een optie op een bepaald aantal kamers.

Ook gezien de prijs voor deze reis want die is in vergelijking zeer acceptabel laag gehouden.

U kunt boeken via het boekingsformulier van Travel Specials of rechtstreeks bij de OAD

bij mevrouw Nathalie Maathuis. N.Maathuis@oad.nl telefoon 0547-284415.

Wilt u graag nog meer informatie dan mag u altijd bellen naar Jan Heijting, 06-51545172.

img_8276
Hotel Pyr
img_8271