.

Bridgereis Brandenberg 2017

Vertrek gegarandeerd!

vernieuwd dagprogramma:8-daagse reis, met vertrek op zaterdag 18 februari 2017 en retour op zaterdag 25 februari 2017.

Helaas geen eenpersoonskamers meer boekbaar

Ook dit jaar kunnen we u een schitterende Bridge/Wandel/Langlaufreis aanbieden, naar Gasthof Neuwirt, gelegen in het kleine plaatsje Brandenberg in Tirol.Het uitgangspunt is een Bridgereis, iedere avond kan er gebridged worden, onder de professioneleleiding van dhr. Ton Verdoes.Dit alles gebeurd in een gezellige sfeer, niet “met het mes op tafel”. Kleine prijsjes en een snackmaken de avond compleet.
Afgelopen jaar hebben wij Gasthof Neuwirt ook bezocht, dit jaar hebben wij een geheel nieuwprogramma, alleen Pertisau bezoeken we, op veler verzoek, nog een keer.

Het hotel
Het 3*** Hotel Neuwirt is gelegen in het kleine plaatsje Brandenberg in Tirol. Een ideale uitgangsplek om de mooiste plekjes op te zoeken. Het familiehotel wordt al jaren geleidt door de familie Neuhauser.Iedere dag beginnen we met een uitgebreid ontbijtbuffet.’s Avonds een heerlijk diner.Het hotel beschikt over een lift, ruime entree, een groot restaurant en een gezellige lounge/Stube.U verblijft in een 2-persoonskamer, met douche of bad/wc, TV, telefoon, föhn. In dit hotel isde wifi gratis (beste ontvangst bij de lounge/receptie).Een 1-persoonskamer is ook mogelijk (toeslag €70,-).

Prijs: € 489.00 (Bij minimaal 40 deelnemers).
Een 1-persoonskamer is ook mogelijk (toeslag € 70.00).

Inbegrepen bij de reissom:
– Vervoer per luxe touringcar Schiedam- Oostenrijk v.v.
– Opstapplaats:
Sport-en Evenementenhal “Margriet”, Nieuwe Damlaan 5, Schiedam.
– De touringcar is voorzien van toilet, koffiebar, koelkast, video.
– Ervaren chauffeur(s).
– Vervoer van en naar de ski- ,wandel-langlaufpiste.

Niet inbegrepen bij de reissom:
– Reis-, bagage-, ongevallen-, of annulerings verzekering(en).
– Huur ski- of langlaufmateriaal.

Heeft u interesse in deze mooie bridgevakantie? Neem dan snel contact met ons op! Stuur een mail via ons contactformulier, of bel: 06-51545172.

.

Progamma Bradenberg

Het PROGRAMMA:
Zaterdag:
Vertrek uit Schiedam om 6.00 uur, aan het begin van de avond aankomst in Brandenberg.

Zondag:
Op de eerste dag inde sneeuw gaan we rustig van start. Na een heerlijk ontbijtbuffet verkennen weeerst de omgeving, te voet of op de langlaufski. Voor sommige is het de eerste keer op delanglauflatten, voor anderen alweer een (paar) jaar geleden.Dus: voor wie wil is er langlaufinstructie.Voor hen die willen, maken we een leuke wandeling in de omgeving van het hotel.De skiers kunnen vandaag met de (gratis) skibusnaar het Alpbachtal.

Maandag:
Hochfilzen staat op het programma, gelegen in het Schneeloch van het Pillersee gebied: dus altijdsneeuw!Heerlijke langlaufmogelijkheden, maar ook voor de wandelaar zijn er voldoende mogelijkhedenaanwezig. De skiërs kunnen vandaag genieten van het skigebied van Fieberbrunn, dat inmiddels isuitgebreid tot Saalbach/Hinterglemm.

Dinsdag:
Westendorf. Een dorp dat door heel veel Nederlanders wordt bezocht. We gaan strategisch parkeren:de wandelaar, langlaufer, of skiër, kan van hieruit zijn gang gaan. Een mooie wandeling, of op de
langlaufers naar de Aunerhütte, voor een lekkere lunch. Of de gondel in voor de skiërs.

Woensdag:
Innsbruck, de hoofdstad van Tirol, staat vandaag op het programma. Een kleine rondrit met de busen daarna wandelen we naar het Gouden Dak, in het centrum. Hierna heeft u vrije tijd in de stad.Bezoek een lekkere Konditorei, of wandel door de Maria Theresiastrasse. Na ons bezoek krijgt unog de gelegenheid om de Kristallwelten van Swarovski, in Wattens te bezoeken (entree nietinbegrepen).De skiërs kunnen vandaag weer naar het Alpbachtal.

Donderdag:
Leutasch is de bestemming voor vandaag. Voor de wandelaars is er een mooie, maar pittigewandeling mogelijk naar de “Katschenberg”. Na een pauze weer terug naar beneden. Blijft u lieverwat vlak? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden. De skiërs kunnen zich uitleven in Seefeld opde Rosshütte.

Vrijdag:
Pertisau, op veler verzoek nogmaals een bezoek aan deze mooie omgeving. Een wandeling de“bergen” in? Of een stuk langs de Achensee. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan dehet Tiroler Steinöl Museum(entree niet inbegrepen)Voor de skiërs: ook Pertisau heeft een (familie)skigebied.Vandaag dus ook weer genieten!

Zaterdag:
Na een vroeg ontbijt zetten we koers naar Nederland.Waar we aan het begin van deavond arriveren.