.

Bridge Wintersport reis naar Strass in Tirol

Zaterdag 17 t/m zaterdag 24 februari 2018.Deze schitterende bridge-wintersportreis gaat naar Strass in Tirol.

U verblijft in het gastvrije hotel Zillertal, een ideale uitvalsbasis voor de verschillende excursies. Van zondag tot met met donderdagavond, wordt er een gezellige bridge drive georganiseerd, onder professionele leiding van dhr. Ton Verdoes.

Direct voor het hotel stop de gratis ski-bus, die u 3x per dag, naar Kaltenbach/Skigebied Hochzillertal, of Fugen/Spieljoch brengt. Dit indien u niet met de Kras touringcar mee wilt die dag.


PROGRAMMA:

Zaterdag:
Vanuit Schiedam vertrekken we richting Oostenrijk, waar we aan het begin van de avond aankomen in Strass, gelegen aan de “kop” van het Zillertal/Tirol.

Zondag: Kaltenbach
In alle rust beginnen we vandaag aan onze eerste echte wintersportdag. Met iedereen gaan we naar Kaltenbach, hier kunnen de skiers zo nodig hun uitrusting huren en direct de berg op gaan. Ook de wandelaars hebben hier voldoende mogelijkheden. Of wilt u eerst rustig aan beginnen met “Kaffee und Kuchen”?

Maandag: Gerlos
Dit mondaine dorpje heeft veel bekendheid bij de Nederlanders. Uitgebreide ski-mogelijkheden voor zowel de ervaren skiers, als ook voor hen, die het nog even rustig aan willen doen. De langlaufers hebben hier een hele mooie route, het dal in. Waar ze ook de wandelaars tegen kunnen komen! Zo kan iedereen zich vandaag lekker uitleven!

Dinsdag: Mayerhofen
Aan het einde van het Zillertal ligt het bekende Mayerhofen. Hier zijn een aantal ski-pistes al wat “heftiger”, maar…. wilt u makkelijk? Ook dat is hier mogelijk. De langlaufloipes zijn hier niet moeilijk. De wandelaars kunnen een wandeling maken langs het riviertje de Ziller. Natuurlijk kunnen ze ook met het smalspoortreinje richting/naar Strass.

Woensdag: Worgl
Vandaag een leuke wandeling, met wat hoogte verschil van het bedevaartsplaatsje Mariastein (natuurlijk bezoeken we ook de bedevaartskerk) naar Worgl. Een leuke, afwisselende wandeling. Wilt u liever niet wandelen? Dan kunt u met onze touringcar meerijden naar Worgl, om daar wat te winkelen en rond te kijken.

Donderdag: Pertisau
Met de wandelaars en de langlaufers gaan we naar het bekende Pertisau, gelegen aan het stuwmeer, de Achensee. Maar ook de skiers kunnen vandaag mee! Een heerlijke wandeling het dal in? Of liever met de arreslede? (niet inbegrepen), of op de langlaufski’s? Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan de het Tiroler Steinöl Museum (entree niet inbegrepen). Alles is mogelijk vandaag. Geniet ervan!!!

Vrijdag: Kaltenbach en Strass
De laatste dag alweer in het wintersport gebied. Vandaag nog een keertje Kaltenbach. Aan het einde van de dag kunnen de gehuurde materialen worden ingeleverd. De wandelaars mogen natuurlijk meerijden, maar ze kunnen ook een relax-dagje doen: uitslapen, lekker in de (nieuwe) blokhut-sauna, een wandeling in of nabij Strass, de laatste souveniers kopen, lekker luieren? Het is per slot van rekening vakantie! Vanavond moet de koffer alweer gepakt worden helaas…

Zaterdag:
Na een vroeg ontbijt zetten we koers naar Nederland. Waar we aan het begin van de avond arriveren.

Het Programma is onder voorbehoud! Wijzigingen zijn mogelijk door weersomstandigheden of andere calamiteiten


Het HOTEL:

 • Het 4**** (familie) Hotel “Cafe-Zillertal”, gelegen in het hart van de Tiroler Alpen, in het plaatsje Strass, aan het begin van het Zillertal.
 • Iedere dag beginnen we met een uitgebreid ontbijtbuffet.
 • ’s Avonds een heerlijk diner, met keuze menu, inclusief saladebuffet.
 • Het hotel beschikt over een lift, ruime entree, een groot restaurant en een gezellige lounge/Stube.
 • U verblijft in een 2-persoonskamer, met douche of bad/wc, TV.
 • In het hotel is de wifi gratis.
 • Blockhaus Sauna (nieuw!).
 • 5 avonden bridgen, inclusief kopje koffie en een klein prijsje voor de beste spelers.
 • Een 1-persoonskamer is ook mogelijk (toeslag € 75.00).


Inbegrepen bij de reissom:

 • Dit jaar NIEUW: Vervoer per luxe TOP CLASS touringcar Nederland-Oostenrijk v.v.Dwz.: meer beenruimte, glazen panorama-dak, bij iedere stoel 2 usb oplaadpunten, verse koffie/cappuccino (NIET gratis!)
 • Opstapplaats: Schiedam.
 • Verder natuurlijk een toilet, koelkast, video.
 • Ervaren chauffeur(s).
 • Vervoer ter plaatse naar de diverse plaatsen.

Niet inbegrepen bij de reissom:

 • Reis-, bagage-, ongevallen-, of annulerings verzekering(en).
 • Huur ski- of langlaufmateriaal.
 • Toeslag 1-pk: € 75.00


Prijs: € 528.00
(Bij minimaal 40 deelnemers).