We vertrekken op zaterdag 19 januari 2019, de terugreis is op zaterdag 26 januari.

Het PROGRAMMA*:

Zaterdag: Vertrek om 6.00 vanaf Station NS in Tiel, 6.30 uur vanaf de Rijnhal in Arnhem en om 7.00 uur bij Café ’t Centrum in Zevenaar. Aan het begin van de avond arriveren we bij hotel Waidachhof in Kössen.

Zondag: Na eerst eventueel bij de skiverhuur langs te zijn gegaan, gaan we vandaag het mooie skigebied van Waidring verkennen. De langlaufers en wandelaars kunnen vandaag gewoon mee, zij maken hier hun ronde. De eerste dag doen we rustig aan.

Maandag: Vandaag gaan we naar Fieberbrunn, inmiddels is dit skigebied verbonden met het zeer uitgestrekte gebied van Saalbach-Hinterglemm. Dus u kunt zich helemaal uitleven! Voor de wandelaars is er een mooie wandeling te maken van St. Jacob/St. Ulrich terug naar Waidring. De langlaufers kunnen hun hart ophalen op de loipes van St. Jacob/St. Ulrich.

Dinsdag: St. Johann in Tirol is het skigebied dat vandaag “bedwongen” kan worden, een nieuwe uitdaging. Hier hebben de langlaufers de mogelijkheid om een deel van de bekende “Koasa Loipe” te doen. De wandelaars hebben een “vlakke” dag en kunnen zeker ook in St. Johann nog gaan winkelen, of….. de overheerlijke en inmiddels zeer bekende Kardinal-schnitte opzoeken met een lekkere koffie!

Woensdag: Voor de skiërs staat Fieberbrunn vandaag weer op het programma. De langlaufers hebben de mogelijkheid om vandaag, via een moeilijke loipe naar Hochfilzen te gaan en eventueel zelfs verder naar Fieberbrunn. De wandelaars kunnen deze route te voet doen.

Donderdag: Het mondaine Kitzbuhel is vandaag onze bestemming. De skiërs kunnen de befaamde Hahnenkamm Abfahrt proberen. De langlaufers hebben een mooie route via de Schwarzsee, Reith, Oberndorf naar St. Johann. De wandelaars kunnen in Kitzbuhel blijven of ook richting Reith gaan.

Vrijdag: Als wandelaar of langlaufer hebben we Kössen nog niet echt verkent, dat doen we dus vandaag. De skiërs brengen we nog een keer naar Waidring.

Zaterdag: Helaas, nu moeten we echt afscheid nemen van Kössen. Na het ontbijt vertrekken we richting Nederland. Voordat we afscheid van elkaar nemen hebben we nog ons traditionele stamppotbuffet in Café ’t Centrum (NIET inbegrepen, ca. € 17.50 p.p.)

 

HOTEL: Het hotel is gelegen aan de buitenkant van de plaats Kössen. De zeer gastvrije familie Kaserer zal alle moeite doen om ons een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

De kamers zijn voorzien van douche of bad en wc, föhn, telefoon, satelliet TV en een safe.

Naast een zwembad en sauna heeft het hotel ook een “Wellness-Bereich”

Skibushalte voor de deur

 

Inbegrepen bij de reissom:

Vervoer per luxe touringcar Nederland-Oostenrijk v.v. Kössen/Tirol (opstapplaatsen zijn Tiel: Station NS, Arnhem: de Rijnhal, Zevenaar: Cafe ’t Centrum, hier kunt u ook uw auto parkeren).

De touringcar is voorzien van toilet, koffiebar, koelkast, video.

Ervaren chauffeur(s).

Begroetingsdrankje.

Ontbijtbuffet.

3-gangen keuze diner met saladebuffet.

Gebruik van de sauna gedurende de openingstijden.

1 x Koffie met koek in de namiddag.

1 x Bauernbuffet

Gratis gebruik Hallenbad en sauna.

Toeristenbelasting.

 

*Het programma is onder voorbehoud!!! I.v.m. slechte sneeuwcondities of weersomstandigheden kan het programma afwijken.

 

Niet inbegrepen bij de reissom:

1-pk toeslag: € 75.00.

Reis-, bagage-, ongevallen-, of annulerings verzekering(en).

Huur ski- of langlaufmateriaal.

Het afscheids stamppotbuffet (ca. € 17.50 pp).

 

Prijs: € 527.00 (Bij minimaal 30 deelnemers).

Prijs: € 547.00 (Bij 31 tot en met 35 deelnemers).

Prijs: € 567.00 (Bij 36 tot en met 42 deelnemers).