BRIDGE-REIS TIROL

Bridge- Langlauf- Wandel- vakantie in Tirol, Oostenrijk.

Wanneer?: Zaterdag 6 februari 2016 t/m zaterdag 13 februari 2016.
Waar?: Hotel Neuwirt in Brandenberg/Tirol.
Wie zijn de reisleiders?: Caroline Hortensius & Bote Bijlsma zijn de zeer ervaren chauffeurs en reisleiders van deze reis.
Wie regelen het bridgen?: Het bridgen zal gedurende 5 avonden (van zondag t/m donderdag) plaatsvinden onder de professionele leiding van Ton Verdoes.
Waar gaan we allemaal heen?: Vanaf maandag bezoeken wij iedere dag een ander gebied, zie programma. Natuurlijk is dit onder voorbehoud van sneeuwcondities en verkeers mogelijkheden.
Hoe sluiten we deze week af?: Op vrijdag gaan we niet meer bridgen maar wel genieten van het laatste diner in het hotel. Tijdens het diner is de prijsuitreiking.
Wie mag er mee op deze bijzondere reis?
Om mee te mogen op deze reis moet u aan twee voorwaarden voldoen.
1. U moet een beetje kunnen bridgen maar het in deze vakantie vooral niet al te serieus te nemen. Het is voor deze 5 avonden een mooi tijdverdrijf.
2. U moet beschikken over een goed humeur, onze ervaring leert namelijk dat er op dergelijke vakanties nogal veel gelachen wordt.

Prijs: € 475.00 (Bij minimaal 40 deelnemers).

PROGRAMMA

Zaterdag 6 februari 2016.
Op zaterdag 6 februari 2016, vertrekken we om 6.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Sport- en Evenementenhal “Margriet” aan de Nieuwe Damlaan 5 in Schiedam (parkeren is gratis), zodat we in een dag naar Brandenberg kunnen rijden. Na een aantal stops arriveren we aan het begin van de avond bij ons gezellige familie Hotel “Neuwirt” in Brandenberg. Waar Hannes en Katja ons hartelijk ontvangen en wij kunnen gaan genieten van ons diner.

Zondag 7 februari 2016.
Op de eerste dag in de sneeuw gaan we rustig van start. Na een heerlijk ontbijtbuffet verkennen we eerst de omgeving, te voet of op de langlaufski. Voor sommige is het de eerste keer op de langlauflatten, voor anderen alweer een (paar) jaar geleden. Dus: voor wie wil is er langlaufinstructie, onder begeleiding van Bote en/of Caroline.

Maandag 8 februari 2016.
Vandaag staat Ellmau op het programma. Voor de langlaufers een vlakke route, maar…. als ze toch wat meer uitdaging willen, dan is dat ook voorhanden.
De wandelaar kan hier ook mooie wandeling maken, of misschien met de Hartkaiser-Tandradbahn omhoog, of naar het bekende “Stanglwirt”?
De skiers kunnen zich uitleven in het omvangrijke skigebied: SkiWelt Wilder Kaiser.

Dinsdag 9 februari 2016.
De parel van Tirol: Pertisau. In deze schitterende omgeving is het ideaal voor wandelaar en langlaufer om te genieten van de mooie bergwereld. Of maakt u een romantische arresledetocht?
Voor de skiers: ook Pertisau heeft een (familie)skigebied.

Woensdag 10 februari 2016.
Kossen/Walchsee is vandaag onze bestemming. Een uitgebreid Loipengebied brengt u via mooie loipes naar idyllische plekjes. Maar ook de wandelaar kan hier volop genieten.
De skier gaat vandaag zijn gang op de pistes van Kossen.

Donderdag 11 februari 2016.
Seefeld. “The Place to be”, dus ook hier gaan wij naar toe! Al jaren gaat de “sjiek” hier op vakantie. Hoe leuk is het om hier eens tussen al die bontjassen en hondjes te flaneren…
Maar ook de langlaufer kan hier zijn hart ophalen op de Olympische Loipe.
De skiers hebben vandaag de keuze uit het gemoedelijke gebied van de Gschwantkopf, of het uitgebreide gebied van de Rosshutte.

Vrijdag 12 februari 2016.
De laatste dag alweer! Het Pillerseegebied, met als uitgangspunt St. Jacob im Haus, is vandaag onze bestemming. De wandelaars kunnen, bij goed weer met de lift naar boven, om daar heerlijk te genieten van de zon en het uitzicht. De plek waar ook de skiers zich nog een keer uit kunnen leven!
Voor de langlaufers een hele mooie route naar St. Ulrich.

Zaterdag 13 februari 2016.
Na een vroeg ontbijt nemen wij afscheid van Tirol, na een heerlijke wintersport week. Voordat wij in Schiedam aankomen, genieten we nog, met elkaar, van een warme afscheidsmaaltijd.

Inbegrepen bij de reissom:
Verblijf in 2-persoonskamer (toeslag 1-pk kamer: € 70.00, op aanvraag).
Alle kamers met: douche of bad en wc, televisie, telefoon.
Op basis van halfpension: 7x ontbijtbuffet, 6x 3-gangen diner.
1x Bauernbuffet.
Begroetingsdrankje.
Gratis wifi in lobby en restaurant.
Vervoer per luxe touringcar, Schiedam – Oostenrijk v.v. en van en naar de wandel/langlaufgebieden.
Langlaufbegeleiding, indien gewenst.
5 Avonden bridgen, inclusief 5x koffie/thee voor aanvang van de wedstrijd.
Kleine versnapering tijdens het bridgen.
Afscheidsmaaltijd op de terugweg.

Niet inbegrepen bij de reissom:
Niet genoemde maaltijden.
Niet genoemde drankjes.
Reis/ongevallen/annuleringsverzekering/en.
Huur langlauf/ski materiaal.
Eventuele loipegelden en liftpassen.