Oostenrijk/Tirol

Zaterdag 9 januari 2016 – zaterdag 16 januari 2016.
Deze reis kunt u niet meer boeken!

8-Daagse winterreis van 9 t/m 16 januari 2016 naar Brandenberg in Oostenrijk gelegen in het Inntal boven Kramsach en aan de voet van het Super Zillertal.

De winterreis gaat dit keer naar de plaats Brandenberg waar u verblijft in het zeer gastvrije, fijne en gezellige hotel Neuwirt***. Dit familiehotel wordt geleidt door de familie Neuhauser. Het hotel is een ideale uitgangsbasis om te gaan skien in het Zillertal en zelfs op korte afstand in het Brixental en de Wilder Kaiser. Honderden kilometers afdalingen liggen hier voor u. Tevens prachtige mogelijkheden voor de wandelaars en langlaufers die terecht kunnen op de diverse loipen en wandelpaden van de Achensee, Zillertal, Pillerseetal en het Brixental.

U verblijft in het zeer gastvrije en gezellige familiehotel in Brandenberg (www.hotel-neuwirt.at).
Verzorging is op basis van een tweepersoonskamer voorzien van douche of bad/wc, televisie, telefoon en halfpension met keuze menu met saladebuffet en een heerlijk ontbijtbuffet.
Tevens een begroetingsdrankje en in de week nog een overheerlijk Bauern diner-buffet.

Het hotel beschikt over een lift, een ruime en gezellige entree, een restaurant en een Stube.
Gratis wifi in lobby en restaurant.
Gezellige avondactiviteiten met o.a. een dia presentatie, een echte oer gezellige bingoavond, een muziek-citheravond en eventueel tegen zeer geringe kosten een Fakkel/Eisstockschiessabend met Gluhwein.

Tevens inbegrepen in de reissom: Vervoer per luxe touringcar Nederland-Oostenrijk vv., aantal opstapplaatsen met bij de laatste opstapplaats parkeergelegenheid voor de hele week.
Touringcar is voorzien van toilet, koffiebar met diverse warme dranken, koelkast, cd/dvd recorder. Zeer ervaren chauffeurs, vervoer van en naar de ski-, wandel- en langlaufgebieden, langlaufles en begeleiding indien gewenst. Begeleiding door Travel Club/Travel Specials en bij terugkomst in Nederland nog een afscheidsdiner.

Niet inbegrepen in de reissom: Niet genoemde maaltijden en drankjes, reis-, bagage, ongevallen- en annuleringsverzekering en huur van ski- of langlaufmateriaal.

8-Daagse reis met als vertrekdatum zaterdag 9 januari 2016 en terugkomst op zaterdag 16 januari.
De reissom voor deze geweldige reis is € 478,00 pp.
Toeslag 1-persoonskamer is € 75,00 pp.
Minimum aantal deelnemers voor het doorgaan van de reis is 30 personen.
Uiterste boekingsdatum is 30 september 2015.
Het is niet meer mogelijk deze reis te boeken!

Wanneer u aan deze prachtige en fijne reis wilt deelnemen stuur dan een mail naar Stichting Travel Club/Travel Specials.

Programma etc. natuurlijk onder voorbehoud van wijziging door calamiteiten en/of overheidsinstructies.