.

Wintersport reis naar Brandenberg in Tirol

Zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 februari 2018.Deze mooie wintersportreis gaat naar Brandenberg in Tirol.U verblijft in het gastvrije hotel Neuwirt, bij de familie Neuhauser.


PROGRAMMA:

Zaterdag:
Via Tiel, Arnhem en Babberich vertrekken we richting Oostenrijk, waar we aan het begin van de avond aankomen in Brandenberg/Tirol.

Zondag: Kaltenbach
Vandaag gaan we beginnen in Kaltenbach. Hier kunt u, indien nodig, ook uw wintersport materiaal huren voor de komende dagen. Ook de wandelaars hebben hier volop mogelijkheden, om rustig te beginnen, of om gelijk een lange wandeling te maken. Maar … u kunt de week ook beginnen met: “Kaffee und Kuchen”?

Maandag: Hippach
Een plaatsje net voor Mayerhofen met een schitterend skigebied, een plek waar iedereen graag komt. De wandelaars kunnen een wandeling maken langs het riviertje de Ziller. Natuurlijk kunnen ze ook met het smalspoortreinje richting/naar Strass.

Dinsdag: Gerlos
Uitgebreide ski-mogelijkheden in dit mondaine wintersport plaatsje. Voor de ervaren skiers, maar ook voor hen, die het nog even rustig aan willen doen. Er loopt hier een mooie route het dal in, voor zowel de langlaufer als voor de wandelaar. Aan het einde in het dal, is een echte Tiroler hut, waar u lekker kunt lunchen, voordat u weer aan de terugtocht begint. Die makkelijker is, want dan loopt u naar “beneden”.

Woensdag: Mayerhofen
Mayerhofen is voor vandaag onze bestemming. Een ruime keus uit verschillende afdalingen. Midden uit het dorp vertrek de gondel de berg op. Als het mooi weer is, is dit ook een mogelijkheid voor de wandelaar om eens boven te kijken. Let wel: bovenop de berg is er voor de wandelaars niet altijd veel gelegenheid om te wandelen. Op de berg gaat u zitten en genieten van alles om u heen. Winkeltjes zijn er voldoen in dit plaatsje.

Donderdag: Kaltenbach en Pertisau
De skiers kunnen zich vandaag weer vermaken op de hellingen bij Kaltenbach. Met de wandelaars en de langlaufers gaan we naar het bekende Pertisau, gelegen aan het stuwmeer, de Achensee. Een heerlijke wandeling het dal in? Of liever met de arreslede? (niet inbegrepen), of op de langlaufski’s? Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan de het Tiroler Steinöl Museum (entree niet inbegrepen). Alles is mogelijk vandaag. Geniet ervan!!!

Vrijdag: Hippach en Strass
De laatste dag alweer in het wintersport gebied. Vandaag nog een keer naar Hippach. De wandelaars kunnen zeker meerijden, maar ze kunnen ook een relax-dagje doen: lekker in de (nieuwe) blokhut-sauna, een wandeling in of nabij Strass, de laatste souveniers kopen, lekker luieren? Het is per slot van rekening vakantie! Vanavond moet de koffer alweer gepakt worden helaas…

Zaterdag:
Na een vroeg ontbijt zetten we koers naar Nederland. Waar we aan het begin van de avond arriveren.

Het Programma is onder voorbehoud! Wijzigingen zijn mogelijk door weersomstandigheden of andere calamiteitenHet HOTEL:

 • Het 3*** (familie) hotel Neuwirt gelegen in het rustige plaatsje Brandenberg in Tirol.
 • Iedere dag beginnen we met een uitgebreid ontbijtbuffet.
 • ’s Avonds een heerlijk diner.
 • Het hotel beschikt over een lift, ruime entree, een groot restaurant en een gezellige lounge/Stube.
 • Verschillende avonden is er entertainment.
 • U verblijft in een 2-persoonskamer, met douche of bad/wc, TV.
 • In het hotel is de wifi gratis.
 • Een 1-persoonskamer is ook mogelijk (toeslag € 75.00).


Inbegrepen bij de reissom:

 • Dit jaar NIEUW: Vervoer per luxe TOP CLASS touringcar Nederland-Oostenrijk v.v. Dwz.: meer beenruimte, glazen panorama-dak, bij iedere stoel 2 usb oplaadpunten, verse koffie/cappuccino (NIET gratis!)
 • Opstapplaatsen: Tiel, Arnhem of Babberich.
 • Verder (natuurlijk) een toilet, koelkast, video.
 • Ervaren chauffeur(s).
 • Vervoer ter plaatse naar de diverse plaatsen.


Niet inbegrepen bij de reissom:

 • Reis-, bagage-, ongevallen-, of annulerings verzekering(en).
 • Huur ski- of langlaufmateriaal.
 • Toeslag 1-pk: € 75.00


Prijs: € 512.00
(Bij minimaal 40 deelnemers).